Základní škola a Mateřská škola Tmaň

Š K O L O ! ŠTĚSTÍ DÍTKU TOMU PLYNE, KTERÉ PRÁH TVŮJ NEMINE.

Jídelní lístek

s3755

  • a)od 29.04.2019 do 03.05.2019

    PONDĚLÍ:
    Nevaří se - nejde el. proud.

    ÚTERÝ:
    Přesnídáv. termix, rohlík, ovoce, čaj (1p,7)
    Polévka fazolová (1p)
    Oběd dušené vepřové kostky, dušená rýže, ovoce, džus (1p)

    STŘEDA:
    Státní svátek.

    ČTVRTEK:
    Přesnídáv. houska, pomazánkové máslo, ledový salát, káva (1p,7)
    Polévka zeleninový vývar s kuskusem (1p,9)
    Oběd přírodní sekaný řízek, brambor, obloha, ovoce,sirup (1p,7

    PÁTEK:
    Přesnídáv. chléb, pomazánka z makrely, paprika, mléko (1p.ž,4,7)
    Polévka hovězí vývar s játrovými noky (1p,3,7,9)
    Oběd rajská hovězí pečeně, houskový knedlík, ovoce, čaj(1p,3,7)


  • b) od 23.04.2019 do 26.04.2019

    PONDĚLÍ:
    Velikonoce.

    ÚTERÝ:
    Přesnídáv. chléb, pomazánka z kuřecího masa, jablko, kakao (1p,7)
    Polévka drožďová (1p,3,9)
    Oběd obalovaný květák, brambor, ovoce, čaj (1p,3,7)

    STŘEDA:
    Přesnídáv. krupicová kaše, ovoce, čaj (1p,7)
    Polévka čočková (1p)
    Oběd králičí s těstovinami Penne a peperonátou, ovoce, džus (1p,3,7)

    ČTVRTEK:
    Přesnídáv. chléb, flora, vejce, kedluben, káva (1p.ž,3,7)
    Polévka zeleninový vývar s krupkami (1p,9)
    Oběd filé na másle, bramborová kaše, obloha, ovoce, sirup(1p,4,7)

    PÁTEK:
    Přesnídáv. rohlík, máslo, ovoce, mléko (1p,7)
    Polévka zeleninový vývar s kapáním (1p,3,9)
    Oběd mexická pánev, dušená rýže, ovoce, čaj (1p,6)


    Sestavila: Petra Pišvejcová, Miloslava Červená

    Změna vyhrazena !


    Seznam alergenů, které jsou v jídelníčku vyznačeny číslem v závorce, naleznete v rubrice Školní jídelna pod názvem Alergeny.
    Každý den mají dětí k dispozici vodu s citrónem, ke svačině ovocný čaj. Sirup je slazený stévií.
    10.02.2019 21:00:00 | Autor: MK, PP


    << úvod

    © 2007 copyright - Zásobování a.s, © copyright - relevantní autoři článků, šablona: blog.txt.cz

    TXT.cz
    HLEDAT | UPOZORNIT
    Vytvořit blog | Přihlásit se